Välkommen på din bokade behandling hos oss!

De tider som Eurosko Storheden håller öppet går ni in vi deras ingång till oss. Har du bokat tid utöver deras öppettider så kommer vi att släppa in er via en annan ingång.

Kom gärna lite tidigare och slå dig ned i vårt väntrum och njut av en kopp te eller bara slappna av. Vi ber dig även att fylla i ett kort hälsoformulär utefter vilket vi kan anpassa din behandling på bästa sätt. Kommer du på massage så kan det vara skönt att sitta ner en stund efter behandlingen och komma tillbaka till verkligheten.

Är du gravid eller har nyligen opererats så önskar vi att du uppger detta vid bokning. Det finns vissa kontraindikationer som är viktiga att veta om. Har du en begynnande förkylning i kroppen så är inte massage att rekommendera.

Vi ber er att boka av er behandling 24 timmar innan bokad tid för att undvika att vi måste debitera behandlingen.

Om mig

 

Åsa Björklund

Åsa Björklund

Ägare Spa and beyond Wellness Center

Jag heter Åsa Björklund och driver Spa and Beyond Wellness Center. Jag har alltid brunnit för att arbeta med människor på olika sätt och efter att ha provat olika banor föll det sig naturligt att söka mig till yrket som hudvårdsterapeut. Har även haft problemhud själv och det gjorde att jag kände starkt att här fanns en möjlighet till att hjälpa människor med att förbättra sin hud på ett naturligare sätt än att ta starka mediciner som jag fick göra.

Efter avslutad CIDESCO-examen på Privatskolan för Hudvård och Kosmetik i Stockholm stod världen öppen. Med detta internationella diplom var vi som hudterapeuter åtråvärda och det bar iväg till Rom i Italien där jag frilansade samt jobbade på en klinik med doktorer en period. Efter det arbetade jag på kryssningsfartyget Carnival Spirit i Karibien, det var ett spännande år fyllt av hårt arbete, mycket hårt arbete, inte så mycket fritid och glamour som man kan tro.. Men jag fick se och uppleva mycket och det gav mig vänner för livet världen över. Vi fick bland annat se Panama-kanalen och Hawaii, magiskt!
Det blev även en kort tid i New York på ett svenskägt spa och sedan nästan sju år på solkusten i Spanien, på Hotell Marbella Club i Marbella, ett femstjärnigt spa där vi stötte på och fick förmånen att behandla ett antal kända personer.. Det var fantastiskt och lärorikt att spendera tid utomlands, lära sig nya språk och lära känna nya människor. Jag behöver fortfarande besöka Costa del Sol regelbundet för att orka med det mörka vinterhalvåret här..

Jag är även utbildad Raw Food-kock steg 1 hos Matthew Kenney Culinary och håller gärna föredrag och kurser samt privata middagar när jag hinner. I januari blev jag certifierad Institute of Integrative Nutrition Health Coach och kommer framöver att erbjuda er en möjlighet till att må bättre, på in- och utsidan samt inspirera till bättre leverne och glädje.

Julen 2009 återvände jag till Luleå och jobbade ca 2 år på Cape East i Haparanda, sedan startade jag Spa and Beyond och hade salongen i hemmet i början. Numera finns jag heltid för er på Storheden i vår lilla oas i kommersen, en salong som erbjuder en helhet inom behandlingar för friskvård och hudvård samt ortopediska fotbäddar och hälsocoachning.

Det var lite om mig, hoppas på att få välkomna er till oss!

Presentkort

Presentkort finns att köpa i kassan på Eurosko Storheden eller vid avtalad tid med oss i salongen. Går att antingen välja en summa eller behandlingar. Giltighetstid ett år från inköpsdatum. Vi hjälper er gärna med presentkorgar med passande produkter.