Hudvård och ansiktsbehandlingar

Är du osäker vilken behandling som skulle passa dig? Tveka inte att kontakta mig. Är det ditt första besök hos mig så rekommenderar jag dig att boka en 15 kostnadsfri konsultation i samband med din behandling så kan jag sätta mig in i dina önskningar och behov ännu bättre. 

R6__0100
R6__9921
R6__9923
Hudvård/ Ansiktsbehandlingar

Ansiktskur – avkopplande kur för alla hudtyper (friskvård)

Denna avkopplande ansiktskur ger din hud en vårdande behandling med rengöring, peeling, massage av ansikte nacke och axlar samt avslutande vårdande produkter.

30 minuter 595 kr

 

Clear and Clean – för ung hy/ problemhy

Är du i tonåren och vill få hjälp och råd att balansera orenheter och hudproblem innan det går för långt? Min passion och önskan är att kunna ge dig rätt hjälp och verktyg för bästa hudhälsa. Denna behandling skräddarsys för bästa resultat men i regel görs porrengöring, massage och djuprengörande ansiktsmask därefter avslutande vårdande produkter och hemgångsråd.

60 minuter 795 kr

 

Ekologisk Ansiktsbehandling Organics by Sara

Denna ansiktsbehandling utförs med svenska Organics By Saras helt ekologiska produkter. Dubbel rengöring, återfuktande ansiktsvatten, peeling, massage, avslutande mask och vårdande produkter. Under tiden ansiktsmasken verkar får dina händer och underarmar en skön massage.

60 minuter 795 kr

 

Ansiktsbehandling – hudterapeutens val

En klassisk ansiktsbehandling som passar både henne och honom. Behandlingen anpassas efter din huds behov t ex rosacea, fuktgivande, obalanser.

Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring, massage och ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter och värdefulla hemgångsråd. 

60 minuter 850 kr

 

Signaturbehandling M Picaut (friskvård)

En djupt avkopplande ansiktsmassage där vi arbetar med lymfdränage, akupressur och klassiska grepp för nacke, axlar, ansikte och skalp. Här används svenska Mette Picauts ekolyxprodukter. Behandlingen går under godkänd friskvård. 

75 minuter 1 195 kr

 

Signaturbehandling One Dreamy Facial

Dröm dig bort i skincare heaven! Vi börjar med en lätt ryggmassage och sedan full fokus på ansiktet med en noggrann plan som efter gemensam konsultation läggs upp för bästa resultat. Dubbla rengöringar, peeling, portömning, lyftande och dränerande massage, kraftfull LED-ljusbehandling med Dermalux Flex MD som arbetar läkande, korrigerande, balanserande och föryngrande, samt avslutande masker och produkter. 

105 minuter  2 200 kr

Fransar och Bryn

Välj mellan färgning av bryn ELLER fransar. Lätt formning av brynen ingår.

20 minuter. 375 kr

 

Bryn och Fransfärgning inkl formning

Färgning av bryn och fransar. Ger ett vaket och fint markerat intryck till ögonen. Lätt formning av brynen ingår.

30 minuter 475 kr

 

Brynplockning/ formning

Plockning och formning av brynen.

20 minuter. 320 kr

Avancerad Hudvård / Ansiktsbehandlingar Circadia

Circadia Oxygen Rx

Den perfekta behandlingen för dig med rosacea och akne men fungerar även som en jättefin Askunge-behandling som ger den ultimata lystern inför festligheter eller som en glow up-behandling. Här appliceras rent syre på huden och en kombination av produkter för ett kraftfullt resultat. Rekommenderas som kur 3-5 ggr. 

45 minuter    870 kr

 

Circadia Deep Cleanse

Önskar du en ordentlig djuprengöring med extra allt? Då är detta den rätta behandlingen. Dubbel rengöring, peeling, ånga/ portömning, massage samt dubbla masker. Jag använder mig av Circadias avancerade hudvårdsprogram och du får efter avslutad behandling effektiva hemgångsråd.

90 minuter   1 195 kr

 

Circadia – Hudterapeutens val – avancerad hudvård

Denna behandling skräddarsys särskilt utefter hudens tillstånd och behov. Jag använder mig av Circadias avancerade hudvårdsprogram.

90 minuter  1 395 kr

Dermalux LEDljus-terapi

Dermalux Glow Bar

I denna behandling ingår rengöring, peeling, LED-ljus behandlingen samt avslutande mask och vårdande produkter. 

45 minuter. 650 kr

 

Dermalux Glow Bar Kur – 3 behandlingar

3 behandlingar. Kuren utförs med täta mellanrum för bästa effekt. I denna behandling ingår rengöring, peeling, LED- ljusbehandlingen samt avslutande mask och vårdande produkter. Passar utmärkt för att boosta huden inför t ex bröllop.

45 minuter. 1 850 kr

 

Dermalux Glow Bar Kur – 6 behandlingar.

6 behandlingar. Kuren utförs med täta mellanrum för bästa effekt.
I denna behandling ingår rengöring, peeling, LED-ljus behandlingen samt avslutande mask och vårdande produkter. Passar utmärkt för att boosta huden inför t ex bröllop men även i korrigerande syfte för t ex rosacea, akne mm.

45 minuter. 3 700 kr

 

Dermalux Glow Bar – 12 behandlingar

12 behandlingar. Kuren utförs med täta mellanrum för bästa effekt.
I denna behandling ingår rengöring, peeling, LED- ljusbehandlingen samt avslutande mask och vårdande produkter. Passar utmärkt för att boosta huden inför t ex bröllop men även i korrigerande syfte för t ex rosacea, akne mm. 

45 minuter. 7000 kr

 

Spa- och Friskvårdsbehandlingar

Face and Body – rygg och nackmassage med ansiktskur.

En ljuvlig behandling där vi börjar med en djupgående rygg och nackmassage med varma oljor. Sedan gör jag en välgörande ansiktskur där du får rengöring, peeling, massage för ansikte och dekolletage samt en avslutande närande ansiktsmask och vårdande produkter.

60 minuter  850 kr

 

Back on track Ryggbehandling

En härlig spa-behandling för ryggen! Djuprengörande och uppfriskande peeling som tas bort med varma handdukar, ånga, djuprengöring, lermask och avslutande massage. Lämnar din rygg mjuk och fräsch.

60 minuter  895 kr

 

Ekologisk ryggbehandling Behind your back

Ljuvlig spabehandling för ryggen med ekologisk hudvård. Vi börjar med dubbel rengöring med Cleansing Oil och Flower Water därefter peeling som avlägsnas med varma handdukar. Sedan ånga och djuprengöring och behandlingen avslutas med lermask och en avkopplande massage samt vårdande produkter. 

60 minuter  895 kr

 

Ansiktsmassage Lift and De-puff Gua Sha 

En superhärlig och lyxig behandling som ger spänst och lyster! 

Vi börjar med att lösa upp spänningar genom massage på ryggen och nacken. 

Här arbetar jag manuellt med specifika tekniker med Gua Sha stenar som är speciellt anpassade för massage både för att mjuka upp ansiktets muskler, lymfan men även fashian för att lösa upp spänningar på djupet. I denna behandling används svenska M Picaut’s prisbelönta ekolyxprodukter. 

75 minuter   1 050 kr

 

 

Body Mind and Soul

En ljuvlig behandling som omfattar sinne, kropp och hud. Vi börjar med en stunds energipåfyllning i form av healing. Sedan får du njuta av en djupgående rygg och nackmassage med varma oljor. Vi avslutar med en härlig ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage och välgörande mask. Produkterna anpassas utefter konsultation av din hudtyp. Vi använder M Picauts svensktillverkade och flerfaldigt belönade hudvårdsprodukter. 

80 minuter 1 200 kr

 

Beyond You – välbefinnande för ansikte, händer och fötter

Peeling av händer och fötter med body scrub, sedan inpackning i värme för dessa. Under tiden får du en ljuvlig ansiktskur och en nack- och dekolletagemassage med varma stenar. Under tiden du ligger i ansiktsmask får du en härlig massage för händer och fötter. 

80 minuter  1 200 kr

 

Spa and Beyond Signaturbehandling

En helhetsbehandling med wow-känsla! Vi inleder med en kraftfull kroppspeeling med Garshan Glowes (peelingvantar) som ökar cirkulationen och avlägsnar torr hud. Därefter peeling  för fötterna. Mjuk applicering med fuktgivande lotion/olja och sedan inpackning i värme medan du får avnjuta en ansiktskur och skalpmassage med Yin and Yang Comb. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.

120 minuter  1 790 kr

 

Zonterapi för ansiktet (friskvård)

En holistisk behandling som fokuserar på obalanser, smärta och andra tillstånd genom tryck och stimulans på zonterapipunkter. Vid första behandlingstillfället utförs en holistisk hudanalys där vi går igenom dina specifika behov. Behandlingen kan behöva upprepas veckovis under ett antal veckor tillsammans med hemgångsråd för bästa effekt.

60 minuter 850 kr

 

Zonterapi för ansiktet med Guasha

En djupgående och avkopplande behandling som fokuserar på spänningar, obalanser och smärttillstånd. Vi börjar med en konsultation och jag arbetar sedan på relaterade zonterapipunkter och därefter med Guashamassage på muskler, fashia och lymfdränage på rygg, ansikte, hals och dekolletage. 

90 minuter  1 395 kr

R6__0121
R6__9853
R6__9909

Märken jag jobbar med och är återförsäljare för

mpicaut_logotyp (1)
by_Sara_logo_v2018_RGB_r06_EXP-2-200x200