Hudvård, fransar och bryn

På Spa and Beyond erbjuder  jag resultatgivande hudvårdsbehandlingar som anpassas efter hur din hud känns just vid behandlingstillfället.

Jag utför även mer avancerad hudvård för olika obalanser, akne, rosacea, psoriasis t ex. Här skräddarsys ett passande program med utgångsläget för hur din hud ser ut och känns idag och vi planerar tillsammans utefter dina önskemål. Är du osäker vilken behandling som skulle passa dig? Tveka inte att kontakta mig. Är det ditt första besök hos mig så rekommenderar jag dig att boka en 15 kostnadsfri konsultation i samband med din behandling så kan jag sätta mig in i dina önskningar och behov ännu bättre. 

R6__0100
R6__9921
åsa_björklund
Fransar och Bryn

Frans ELLER Brynfärg

Välj mellan färgning av bryn ELLER fransar. Lätt formning av brynen ingår.

20 minuter. 375 kr

Bryn och Fransfärgning inkl formning

Färgning av bryn och fransar. Ger ett vaket och fint markerat intryck till ögonen. Lätt formning av brynen ingår.

30 minuter 475 kr

Brynplockning/ formning

Plockning och formning av brynen.

20 minuter. 320 kr

Lashlift – Permanent Franslyft

Ger ett fint lyft till ögat och håller ca 6-8 veckor. Rekommenderas inte till gravida då det inte är garanterat att resultatet blir bra pga ökade hormoner i kroppen.

1 timme 15 minuter 895 kr

 

Kemiska Peels

Kemiska Peels är starkare behandlingar för dig som vill ha långsiktiga resultat och förstår vikten av för och efterbehandling. Vi rekommenderar en konsultation eller en klassisk ansiktsbehandling inför din kemiska peel behandling för att du ska få en skräddarsydd behandling för just din hud.

Från 895 kr

 

 

Resultatgivande Hudvård / Ansiktsbehandlingar Circadia

Clear and Clean – för den unga huden i obalans

Är du i tonåren och vill få hjälp och råd att balansera orenheter och hudproblem? Min passion och önskan är att kunna ge dig rätt hjälp och verktyg för din bästa hudhälsa. Denna behandling skräddarsys för bästa resultat men i regel görs djuprengöring, massage och djuprengörande ansiktsmask därefter avslutande vårdande produkter och hemgångsråd.

60 minuter 895 kr

Circadia Deep Cleanse

Önskar du en ordentlig djuprengöring med extra allt? Denna behandling passar dig som har pormaskar, milier mm. Dubbel rengöring, peeling, ånga/ portömning, massage samt dubbla masker. 

80 minuter   1 295 kr

Circadia – Hudterapeutens val 

Denna ansiktsbehandling skräddarsys utefter hudens tillstånd och behov. Perfekt val om du inte är säker på vilken behandling du behöver. Med ökad tidsåtgång har jag möjlighet att optimera behandlingen ytterligare. 

60 minuter  995 kr

75 minuter  1 295

90 minuter  1 495 kr

Lift and Glow

En go-to behandling när du önskar ett snabbt resultat med ökad lyster och lyft. Denna behandling passar perfekt inför festligheter, bröllop eller som en behandling mellan dina månadsbehandlingar.

60 minuter            995 kr

Circadian Rythm Time Balancing Facial 

Circadia´s signaturbehandling optimerar hudens dygnsrytmer, minskar oxidativ stress och ökar läkningen. Efter en mild peeling ingår en skön avslappnande lymfdränage massage och avslutas med närande mask ger din hud en härligt lugn, balanserad finish med en fin lyster. Inkl portömning.

75 minuter       1 395 kr

Signaturbehandling One Dreamy Facial

Dröm dig bort i skincare heaven! Vi börjar med en lätt ryggmassage och sedan full fokus på ansiktet med en noggrann plan som efter gemensam konsultation läggs upp för bästa resultat. Dubbla rengöringar, peeling, portömning, lyftande och dränerande massage, kraftfull LED-ljusbehandling med Dermalux Flex MD som arbetar läkande, korrigerande, balanserande och föryngrande, samt avslutande masker och produkter. 

105 minuter  2 200 kr

Tillägg till ansiktsbehandlingar

Frans och Brynfärg  295 kr brynplock ingår

Dermalux LED-behandling Boosta din ansiktsbehandling med det medicinska, kraftfulla LED-ljuset som kan arbeta läkande, hudföryngrande, balanserande eller korrigerande beroende på vilka ljuskombinationer man väljer. 15 minuter    375 kr

 

 

 

Ekologisk Hudvård Organics By Sara

Ekologisk Ansiktsbehandling med Honungsportömning

En härlig behandling där endast ekologiska produkter används. Portömningen sker med hjälp av honung, som är skonsamt för huden och ger ett strålande resultat. 

60 minuter 895 kr

R6__0121
R6__9853
R6__9909

Märken jag jobbar med och är återförsäljare för

mpicaut_logotyp (1)
by_Sara_logo_v2018_RGB_r06_EXP-2-200x200