Massagebehandlingar / Friskvård

Alla massagebehandlingar utförs med kunden liggande på värmedyna och med varma oljor.

Friskvårdsbehandlingar Ansikte/ Rygg

Ansiktskur – avkopplande kur för alla hudtyper (friskvård)

Denna avkopplande ansiktskur ger din hud en vårdande behandling med rengöring, peeling, massage av ansikte nacke och axlar samt avslutande vårdande produkter.

30 minuter 670 kr

Face and Body – rygg och nackmassage med ansiktskur.

En ljuvlig behandling där vi börjar med en djupgående rygg och nackmassage med varma oljor. Sedan gör jag en välgörande ansiktskur där du får rengöring, peeling, massage för ansikte och dekolletage samt en avslutande närande ansiktsmask och vårdande produkter.

60 minuter  895 kr

Face and Body Stones

Ny behandling på er begäran! En ljuvlig behandling där vi börjar med en djupgående rygg och nackmassage med varma stenar. Sedan gör jag en välgörande ansiktskur med rengöring, peeling, massage med varma stenar för nacke och dekolletage samt avslutning med vårdande produkter. 

60 minuter  995 kr

Back on track Ryggbehandling

En härlig spa-behandling för ryggen! Djuprengörande och uppfriskande peeling som tas bort med varma handdukar, ånga, djuprengöring, lermask och avslutande massage. Lämnar din rygg mjuk och fräsch.

60 minuter  895 kr

Ekologisk ryggbehandling Behind your back

Ljuvlig spabehandling för ryggen med ekologiska produkter.

60 minuter  895 kr

Signaturbehandling M Picaut (friskvård)

En djupt avkopplande ansiktsmassage där vi arbetar med lymfdränage, akupressur och klassiska grepp för nacke, axlar, ansikte och skalp. Här används svenska Mette Picauts ekolyxprodukter. Behandlingen går under godkänd friskvård. 

80 minuter 1 250 kr

Ansiktsmassage Lift and De-puff Gua Sha 

En superhärlig och lyxig behandling som ger spänst och lyster! 

Vi börjar med att lösa upp spänningar genom massage på ryggen och nacken. 

Här arbetar jag manuellt med specifika tekniker med Gua Sha stenar som är speciellt anpassade för massage både för att mjuka upp ansiktets muskler, lymfan men även fashian för att lösa upp spänningar på djupet. I denna behandling används svenska M Picaut’s prisbelönta ekolyxprodukter. 

80 minuter   1 250 kr

Zonterapi för ansiktet (friskvård)

En holistisk behandling som fokuserar på obalanser, smärta och andra tillstånd genom tryck och stimulans på zonterapipunkter. Vid första behandlingstillfället utförs en holistisk hudanalys där vi går igenom dina specifika behov. Behandlingen kan behöva upprepas veckovis under ett antal veckor tillsammans med hemgångsråd för bästa effekt.

60 minuter 850 kr

Zonterapi för ansiktet med Guasha

En djupgående och avkopplande behandling som fokuserar på spänningar, obalanser och smärttillstånd. Vi börjar med en konsultation och jag arbetar sedan på relaterade zonterapipunkter och därefter med Guashamassage på muskler, fashia och lymfdränage på rygg, ansikte, hals och dekolletage. 

90 minuter  1 395 kr

Hot Stone massage

Lyxig massagebehandling som utförs med varm olja och varma , mjuka balinesiska lavastenar. Känn hur stress och spänningar smälter bort och ger dig en känsla av totalt välbefinnande. 

80 minuter 1 300 kr

Gravidmassage

Gravidmassage 30 Mother to Be

Avkopplande massage för den blivande mamman. Utförs efter graviditetsvecka 12. Utefter konsultation och samrådan med kunden utförs massagen med kunden liggande på en anpassad graviddyna som anpassas efter magen under hela graviditeten

30 minuter    640 kr

Gravidmassage 60 Mother to Be

Avkopplande massage för den blivande mamman. Utförs efter graviditetsvecka 12. Utefter konsultation och samrådan med kunden utförs massagen med kunden liggande på en anpassad graviddyna som anpassas efter magen under hela graviditeten.

60 minuter      860 kr

Klassisk Massage

Klassisk massage 30

Avslappnande, djupgående massage som anpassas utefter dina specifika behov. Denna massage löser upp spänningar på djupet, ökar cirkulationen och välbefinnandet.

30 minuter 640 kr

Klassisk massage 50

Avslappnande, djupgående massage som anpassas utefter dina specifika behov. Denna massage löser upp spänningar på djupet, ökar cirkulationen och välbefinnandet.

50 minuter 820 kr

Klassisk massage 60

Avslappnande, djupgående massage som anpassas utefter dina specifika behov. Denna massage löser upp spänningar på djupet, ökar cirkulationen och välbefinnandet.

60 minuter   860 kr

Klassisk massage 80

Avslappnande, djupgående massage som anpassas utefter dina specifika behov. Denna massage löser upp spänningar på djupet, ökar cirkulationen och välbefinnandet.

80 minuter     1 150 kr

Firming Massage

Här arbetar vi på områden som t ex celluliter och slapp hud. Massagen utförs med Circadias kroppsprodukter.

60 minuter    895 kr

Kroppsbehandlingar, Zonterapi, Upplevelser

Guasha Body Massage Therapy

En djupgående och holistisk behandling. Vi börjar med en konsultation och en tungdiagnostik för att se hur kroppen mår och vilka områden som främst bör fokuseras på. Massagemetoden utförs med ett guasha skrapverktyg som skapar en rodnad i huden. Här lösgörs stagnerad vävnad och fashian på djupet. Rodnaden försvinner oftast inom några dagar. Effekten av denna teknik är mjukare kropp, mindre stelhet och mindre spänningar. 

90 minuter 1 250 kr

Guasha Fotmassage

En behaglig massage som utförs med Guasha-stenar på fötter och underben. Lösgör spänningar i fashia och muskler, ökar cirkulation och minskar på svullnader.

60 minuter  860 kr

Body Mind and Soul

En ljuvlig behandling som omfattar sinne, kropp och hud. Vi börjar med en stunds energipåfyllning i form av healing. Sedan får du njuta av en djupgående rygg och nackmassage med varma oljor. Vi avslutar med en härlig ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage och välgörande mask. Produkterna anpassas utefter konsultation av din hudtyp. Vi använder M Picauts svensktillverkade och flerfaldigt belönade hudvårdsprodukter. 

80 minuter 1 200 kr

Beyond You – välbefinnande för ansikte, händer och fötter

Peeling av händer och fötter med body scrub, sedan inpackning i värme för dessa. Under tiden får du en ljuvlig ansiktskur och en nack- och dekolletagemassage med varma stenar. Under tiden du ligger i ansiktsmask får du en härlig massage för händer och fötter. 

80 minuter  1 200 kr

Spa and Beyond Signaturbehandling

En helhetsbehandling med wow-känsla! Vi inleder med en kraftfull kroppspeeling med Garshan Glowes (peelingvantar) som ökar cirkulationen och avlägsnar torr hud. Därefter peeling  för fötterna. Mjuk applicering med fuktgivande lotion/olja och sedan inpackning i värme medan du får avnjuta en ansiktskur och skalpmassage med Yin and Yang Comb. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.

120 minuter  1 790 kr

 

Har du Friskvårdsbidrag från Epassi, Benify, Wellnet, Edenred?

Det går jättebra att använda ditt friskvårdsbidrag  på massage och fotvårdsbehandlingar. Har du fler frågor angående detta, välkommen att kontakta mig på 070 2760304 eller mail på info@spaandbeyond.se.