Om Spa and Beyond

Åsa Björklund

Ägare Spa and beyond Wellness Center

Jag heter Åsa och driver Spa and Beyond i Luleå och Piteå. Jag har jobbat i branschen i 24 år och det är det roligaste jag vet. Efter avslutad utbildning på yrkesutbildning till hudterapeut tog jag tillfället i akt att upptäcka världen genom yrket och arbetade bl a 7 år på spanska solkusten i Marbella. Att arbeta utomlands har varit otroligt spännande och givande, men som sig bör så längtade jag hem och kom tillbaka till Luleå 2009.

Jag tycker att hudvård är så roligt då man kan uppnå fantastiska resultat genom hands-on tekniker, holistiskt tänk, rätt hudvårdsrutin och god kost, allt ifrån för tonåringen till en äldre person. Det är en härlig känsla att få feedback då man kunnat hjälpa personer med stora hudproblem som de kanske dragits med i många år.

Jag är SHR-auktoriserad hudterapeut för din säkerhet. Hjärtligt välkommen!

Hjärtligt välkommen till mig!