Jag brinner för att vårda människors hud, att kunna förändra, förbättra och arbeta med obalanser. Huden är vårt största organ och en direkt reflektion på hur vår kropp mår. Jag arbetar med svenska Mette Picauts ekoluxuryprodukter, i stort sett ekologiska och helt underbara. Hos mig finns också are of Gerds oljor och kroppsprodukter samt Chias massageverktyg för ansikte och kropp. Är du osäker på vilken behandling/ hemmavård din hud behöver? Jag erbjuder en gratis konsultation där vi tillsammans diskuterar ditt utgångsläge och du får råd och tips.

Clarity – bästa behandlingen för ung hy

Är du i tonåren och vill få hjälp och råd att balansera orenheter och hudproblem innan det går för långt? Denna behandling anpassas personligen för just dina behov för bästa resultat. Peeling, ånga, djupgående porrengöring, ansiktsmassage, och ansiktsmask.

50 minuter   595 kr

M Picaut Klassisk Ansiktsbehandling

En behandling som passar både henne och honom. Hudanalys, rengöring, peeling, massage för ansikte, hals och dekolletage samt avslutande ansiktsmask. I denna behandling använder jag M Picaut ecoluxury hudvård.

50 minuter                   750 kr

M Picaut Gua Sha Healing Stones Facial

En superhärlig och lyxig behandling som ger spänst och lyster! Här arbetar jag manuellt med Gua Sha ädelstenar som är speciellt anpassade för massage både för ansiktets muskler men även fashian för att lösa upp spänningar på djupet. I denna behandling används M Piqauts ecoluxury produkter som innehåller extrakt av ädelstenar såsom Rosenquartz, Ruby och Ametist.

80 minuter                    1 095 kr

One Dreamy Facial

En superlyxig behandling som arbetar holistiskt med dina specifika behov i fokus. Vi börjar med en lätt rygg och nackmassage med varma oljor och sedan rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring samt LEDLIGHT behandling som slussar ner produkterna djupare och jobbar med obalanser. Du får även en underbar massage för ansikte, nacke och dekolletage med varma aromaoljor. Behandlingen avslutas med ansiktsmask och fukt.
Vi använder M Picauts ecoluxury produkter.

90 minuter                     1 495 kr

Face and Body

Den ultimata behandlingen för ansikte och kropp! En ljuvlig behandling där vi börjar med rygg och nackmassage med varma oljor. Sedan gör jag en välgörande ansiktskur med M Piqauts produkter. Du får rengöring, peeling, massage för ansikte och dekolletage samt en avslutande närande ansiktsmask.

50 minuter                       750 kr

M Picaut Signaturbehandling

En ljuvlig friskvårdsbehandling för ansiktet ! Dubbla rengöringar med varma handdukar, peeling, den superbehagliga och djupgående signaturmassagen som består av akupressur, lymfdränage och cirkulationsökande grepp. Massage för dekolletaget samt armar och händer. Avslutas med en peeloffmask. En avkopplande behandling som även ger energi. Går utmärkt att boka som friskvårdsbehandling.

80 minuter      995 kr

Fransar och Bryn

Bryn ELLER Fransfärgning inkl plockning av bryn        25 min     345 kr

Bryn och Fransfärgning inkl plockning av bryn             45 min     450 kr

Brynplock/ Formning                                                        20 min     295 kr

Permanent Fransböjning Elleebana                                 60 min     795 kr

boka-tid