Jag brinner för att vårda människors hud, att kunna förändra, förbättra och arbeta med obalanser. Huden är vårt största organ och en direkt reflektion på hur vår kropp mår. Jag arbetar med svenska Mette Picauts eco luxuryprodukter, i stort sett ekologiska och helt underbara. Hos mig finns också Zephoriums chakrabalanserande oljor och aura sprayer samt Chias massageverktyg för ansikte och kropp. Är du osäker på vad din hud behöver? Jag erbjuder en gratis konsultation där vi tillsammans diskuterar ditt utgångsläge och du får råd och tips.

Ansiktsbehandlingar

M Picaut Klassisk Ansiktsbehandling

En behandling som passar både henne och honom. Hudanalys, rengöring, peeling, massage för ansikte, hals och dekolletage samt avslutande ansiktsmask. I denna behandling använder jag M Picaut ecoluxury hudvård.

50 minuter                   680 kr

M Picaut Gua Sha Healing Stones Facial

En superhärlig och lyxig behandling som ger spänst och lyster! Här arbetar jag manuellt med Gua Sha ädelstenar som är speciellt anpassade för massage både för ansiktets muskler men även fashian för att lösa upp spänningar på djupet. I denna behandling används M Piqauts ecoluxury produkter som innehåller extrakt av ädelstenar såsom Rosenquartz, Ruby och Ametist.

75 minuter                    760 kr

One Dreamy Facial

En superlyxig behandling som arbetar holistiskt med dina specifika behov i fokus. Vi börjar med en lätt rygg och nackmassage med varma oljor och sedan rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring samt LEDLIGHT behandling som slussar ner produkterna djupare och jobbar med obalanser. Du får även en underbar massage för ansikte, nacke och dekolletage med varma aromaoljor. Behandlingen avslutas med ansiktsmask och fukt.
Vi använder M Picauts ecoluxury produkter.

80 minuter                     1 050 kr

Face and Body

Den ultimata behandlingen för ansikte och kropp! En ljuvlig behandling där vi börjar med rygg och nackmassage med varma oljor. Sedan gör jag en välgörande ansiktskur med M Piqauts produkter. Du får rengöring, peeling, massage för ansikte och dekolletage samt en avslutande närande ansiktsmask.

50 minuter                       680 kr

Fransar och Bryn

Bryn ELLER Fransfärgning inkl plockning av bryn        25 min     300 kr

Bryn och Fransfärgning inkl plockning av bryn             30 min     375 kr

Brynplock/ Formning                                                                         225 kr

Permanent Fransböjning Elleebana                                                 595 kr

boka-tid