hudvard-wide

Hudvård

Jag brinner för att ta hand om din hud på bästa sätt och arbeta med obalanser. Huden är vårt största organ och är en direkt reflektion på hur vårt inre mår. Jag arbetar med rena produkter som kombinerar det bästa från naturen med det bästa från vetenskapen och innehåller inga skadliga ingredienser.

Vi erbjuder en kostnadsfri hudvårdskonsultation där vi tillsammans diskuterar lämplig hudvård samt den behandling som passar dig bäst.

Boka din behandling på spaandbeyond.bokadirekt.se.

Avancerad hudvård

Eneomey Peelprogram – Kemiska peelingar

Effektiviteten i hudvårdsprogrammet ligger i höga koncentrationer av de aktiva ingredienser som används, särskilt stabiliserad C-vitamin och glykolsyra som utgör basen i varje produkt utvecklad av Eneomey.

På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. Eneomeys behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

Eneomeys produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda och underhålla samt förlänga resultaten.

”Föryngringen av huden är bestående, så stoppa hudåldrandet genom att börja behandla idag med Eneomeys dynamiska hudvårdsprogram.”

Glycolic Masque 10%

För en första behandling med glycolsyra och för behandling av känslig hud. Behandlingen stimulerar cellnybildning i huden och snabbar på nedbrytning av döda celler på hudytan. Ger huden fräschör och spänst.
30 minuter 895 kr

Glycolic Masque 25%

Vi använder oss av en mask med 25% glykolsyra. Behandlingen stimulerar cellnybildning och snabbar på nedbrytning av döda celler på hudytan. Du får en renare, klarare hud med mer fräschör och spänst. Rekommenderas som kur på 4 gånger, en var 14:e dag.
30 minuter 995 kr

Lightening Peel

En kraftfull behandling för att bekämpa pigmentering samt linjer. Jämnar ut hudtonen, ger lyster samt mjukar upp linjer. Rekommenderas som kur på 4 gånger, en var 14:e dag.
30 minuter 1 200 kr

Ansiktsbehandlingar

Klassisk Ansiktsbehandling

Hudanalys, peeling, djuprengöring/ porrengöring, ansiktsmassage samt ansiktsmask. Både behandlingen och produkterna anpassas personligen efter din hudtyp.
50 minuter 680 kr

Ansiktsbehandling de Luxe

En lyxig behandling som arbetar hudföryngrande med de senaste produkterna inom anti age och forskning på åldrandet. Rengöring, hudanalys, peeling, uppstramande 2-stegsbehandling som ger lyft och spänst, massage samt ansiktsmask.
80 minuter 1 050 kr

Uppstramande och Hudföryngrande Ansiktskur

Denna behandling ger både effekten av djuprengöring samt tillför patenterade ingredienser på djupet vilket ger ett tydligt lyft och framhäver ditt ansiktes konturer på bästa sätt redan efter första behandlingen. Vid första besöket görs en Klassisk Ansiktsbehandling på 50 minuter, de övriga två behandlingarna tar vardera 30 minuter.

Total behandlingstid 120 minuter 1 500 kr

Fransar & Bryn

Bryn och Fransfärgning.

Behandlingen framhäver dina ögon och brynen markeras. Har du känsliga ögon finns speciell färg för detta (uppge vid bokning). Plockning av brynen ingår samt ögonkräm.
25 minuter 350 kr

Bryn ELLER Fransfärgning

Här väljer du fransar eller bryn. Plockning ingår.
20 minuter 275 kr

Brynplockning/ formning

Generell uppfräschning och ansning av brynen.
20 minuter 225 kr

Vaxning

Vaxning

Halva ben 20 minuter 340 kr
Hela ben 45 minuter 465 kr

Hårstråna bör ha en längd på ca 0,5 cm vid vaxning.

Friskvård

Det går jättebra att använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet hos oss på massage och fotvårdsbehandlingar. I vissa fall även på Ortopediska Fotbäddar om arbetsgivaren godkänner detta.

boka-tid