Fotvård

R6__0277
Fotvård (endast i Piteå)

Specifikt problem fotvård

Om du har återkommande nageltrång, liktornar eller annat fokusområden som behöver återkommande vård så kan du boka denna tjänst. Passar även dig som har svårt att klippa naglarna på egen hand.

20 minuter 395 kr

Klassisk fotvård

En ordentlig fotvård som fokuserar på nagelvård, nagelband och borttagning av förhårdnader. Avslutas med fotmassage och lackning i valfri färg.

60 minuter  820 kr

Spa and Beyond Fotbehandling

En lyxig stund för fötterna! Vi börjar med en klassisk fotbehandling där vi fokuserar på vård av naglar, nagelband och borttagning av förhårdnader. Sedan skrubbas fötterna med peeling för att avlägsna torr hud och sedan packas de in i varma handdukar. Avslutas med en skön fotmassage och sedan lackning.

80 minuter 1150 kr

R6__0266
Fotbehandling Luleå

Beyond Foot Spa

En underbar, mjukgörande och välgörande spa-upplevelse för dina fötter! OBS! Detta är INTE en fotvårdsbehandling som avlägsnar förhårdnader mm.

Vi börjar med ett härligt och välgörande fotbad, därefter en välkomstmassage med varma handdukar. En enklare behandling av fötterna, sedan djupgående massage med Guasha-stenar som löser upp spänningar på djupet. Peeling med Lavendel-scrub och inpackning i välgörande fotkräm.

80 minuter 1150 kr